Thuis ProductenElektrische Motorvervangstukken

Holle Gesegmenteerd Elektro van de de Commutatormotor Gelijkstroom van het Kopkoper

Holle Gesegmenteerd Elektro van de de Commutatormotor Gelijkstroom van het Kopkoper

  • Holle Gesegmenteerd Elektro van de de Commutatormotor Gelijkstroom van het Kopkoper
  • Holle Gesegmenteerd Elektro van de de Commutatormotor Gelijkstroom van het Kopkoper
Holle Gesegmenteerd Elektro van de de Commutatormotor Gelijkstroom van het Kopkoper
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: NIDE
Certificering: CE
Modelnummer: Ndpj-hxq-202
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10000 PCs
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Houten geval geschikt voor overzees vervoer
Levertijd: 30 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 10000000 PCs per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Automobiel het heftoestelcommutator van de autowisser Structuur: Haak commutator
Gebruikt voor: GELIJKSTROOM-MOTOR Materiaal: zilveren koper 0,3 ‰ - 0,8%
Grootte: Aangepaste Grootte De dienst: Commutator Aangepaste OEM/OBM/ODM
Hoog licht:

de holle motor gelijkstroom van de kopcommutator

,

gesegmenteerde commutatormotor gelijkstroom

,

kopercommutator die in gelijkstroom-motor werken

De elektro holle gesegmenteerde commutator van de kopmotor koper

 

Deze commutator is geschikt voor holle kopmotoren. Het voordeel is dat het niet de prestaties van de motor beïnvloedt, maar ook kan het proces van de motor in het productieproces waarborgen, en de commutatorverwerking is stabieler, en het ontwerp en de verwerking van de vorm kunnen geschikter en snel zijn, wat kosten bespaart en het proces verbetert.

 

Momenteel, is de commutator van de holle kopmotor fundamenteel vleklassen of tin het lassen om het procédé van het rotorlassen, maar in dit proces te voltooien, lijken de de poolstukken van het commutatormetaal vaak toe te schrijven aan de onstabiele druk van de machine van het vleklassen en de huidige Inconsistentie of de dimensionale tolerantie van de commutator leidt tot ongewenste voorwaarden zoals misvorming en het openen. Wat of de inconsistentie van de temperatuur van het elektrische windende ijzer en de kwaliteit van de soldeerseldraad tijdens het het solderen procédé beweegt het commutatorlichaam ertoe om worden gebrand en worden misvormd; en het bestaan de combinatie van de motorschacht en het plastic lichaam en de combinatie van het poolstuk en het plastic lichaam niet ideaal zijn.

 

De regeling van het commutatorontwerp

Onze commutator keurt een nieuwe ontwerpregeling goed. Het technische op te lossen probleem is een commutator voor coreless motoren te verstrekken die niet het stuk van de metaalpool zullen misvormen, de mond zullen openen en het plastic lichaam tijdens het lassenprocédé, en kunnen de sterkte van de combinatie verhogen. zullen branden.

Onze commutator voor coreless motoren omvat een plastic lichaam, een poolstuk en een motorschacht; het plastic lichaam wordt voorzien van een vingerhoedjegat; het hoofd van het poolstuk is gelijk met de concave oppervlakte van het lichaamshoofd om de hoger eindoppervlakte van het belangrijkste lichaam, de motorschacht en het plastiek te verpakken het lichaam wordt verbonden. Het vingerhoedjegat van de commutator is een kegel met een kleine bovenkant en een grote bodem; het poolstuk draagt de neerwaartse druk tijdens lassen, zodat het poolstuk niet zal dalen en zal misvormen.

Een trapezoïdale groef wordt verstrekt bij de verbinding van de schacht van de commutatormotor en het plastic lichaam. Het plastiek van het belangrijkste lichaam en de schacht zijn geïntegreerd om de holdingskracht van de motorschacht te verhogen om ervoor te zorgen dat de motorschacht en het belangrijkste lichaam niet gescheiden zijn, en de precisie van de vorm wordt gebruikt om coaxiality te verzekeren.

De lagere eindoppervlakte van het stuk van de commutatorpool van de holle kopmotor is hoger dan het belangrijkste vliegtuig van het plastic lichaam. Het wordt gebruikt om het contactgebied te verhogen tijdens lassen en voor de druk als buffer op te treden tijdens vleklassen om het lassen betrouwbaarder te maken.

 

Commutatoreigenschappen

Het hoofd van het poolstuk van de commutator keurt de methode goed dat het lichaam een vlak hoofd is en het eindgezicht van het poolstuk verpakt om de sterkte van de combinatie van het poolstuk en het lichaam te verhogen. De het verpakken methode wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de druk en de temperatuur tijdens lassen niet het poolstuk misvormen, en de injectievorm wordt gebruikt het ontwerp van het poolstuk verbetert het installatiestandpunt van het poolstuk, d.w.z., het belangrijkste vliegtuig van het poolstuk is hoger dan het lichaamsvliegtuig, en het cirkelpuntpatroon wordt dicht verdeeld op het belangrijkste vliegtuig van het poolstuk om het contactgebied te verhogen tijdens lassen en voor de druk als buffer op te treden tijdens vleklassen. , Om het lassen betrouwbaarder te maken, keurt het het vingerhoedjegat van het poolstuk op het plastic lichaam een kleine bovenkant en een grote versmalling goed, zodat het poolstuk de neerwaartse druk tijdens lassen zal weerstaan, zodat het poolstuk niet zal dalen en zal misvormen; op de motor worden de schacht en het hoofd van het plastic lichaam verbonden aan een trapezoïdale inkeping om het lichaamsplastiek en het schachtlichaam te integreren, de holdingskracht van de motorschacht verhogen, ervoor zorgen dat de motorschacht en het lichaam niet gescheiden, zijn en de precisie van de vorm gebruiken om coaxiality te verzekeren.

 

Commutatorparameters

Productnaam: 13P commutator van de segment de coreless motor
Merk: NIDE
Materiaal: zilveren koperversterking
Toepassingsgebied: Elektrische gereedschappen, medische apparatuur, schoonheidsinstrumenten, luchtvaart, ruimtevaart, modelvliegtuigen, draagbare instrumenten, enz.
Grootte: aangepast

 

Commutatorbeeld

 

 

Informatie nodig voor commutatoronderzoek:

Het zal beter zijn als de klant ons kon sturen detailleerde tekening die onder informatie omvatten.

1. Commutatorafmeting: OD, identiteitskaart, totale hoogte, en koperhoogte, baraantal.

2. Commutatortype: haaktype, fokkerstype of ontwerper

3. Kopermateriaal: Agcu/Cu

4. Commutatortoepassingen

5. Vereiste hoeveelheid

6. Of niet nodig koperstruik

7. Ander technisch vereiste.

Als mogelijk, beter zal het als de klant ons steekproeven kon verzenden.

 

 

Nide veroorzaakt meer dan 1200 verschillende types van elektrische motorstator en van de ankerrotor borstelcommutator, met inbegrip van haaktype, stootbordtype, shell type, vlaktype, die zich van OD 4mm aan OD 150mm uitstrekken en wij zijn professioneel in de productie van commutator vele jaren. De commutatoren worden wijd toegepast op de automobielindustrie, machtshulpmiddelen, huishoudapparaten, en andere motoren. Als onze bestaande modellen niet geschikt voor u zijn, konden wij het nieuwe bewerken volgens uw tekening en steekproeven ook ontwikkelen.

motor elektrische commutator

 

Ongeveer Motorcomponent en toebehoren

NIDE kan de volledige waaier van elektrische motorcomponenten zoals commutator, kogellager, thermische beschermer, koolborstel, isolatiedocument, schacht, magneet, ventilator, motordekking, enz. leveren.

elektrische motorcomponenten

Contactgegevens
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Annie

Tel.: +8615268395840

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Beste Producten
Andere Producten