Thuis

NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD

Bedrijfsprofiel

 

China NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Gevestigd in 2007, is Nide een bedrijf toegewijd op het gebied van elektrische motoren productie, verlenend one-stop dienst voor zijn klanten.

 

Nadruk bij het verstrekken van one-stop oplossing aan motor productie.

 de lopende bandleveranciers en fabrikanten van de motor manfacturing productie

 

Drie commerciële afdelingen:

 

1. Motor productiemachines.

2. Motorcomponenten.

3. Het technische raadplegen en de kant en klare dienst.

 

De Kernzaken moeten verschillende soorten motor productiemachines, met inbegrip van tribune langs machine, volledig-auto volledige lijn voor anker en statorproductie verstrekken, en de motorlopende band. De tweede afdeling moet de volledige waaier van motorcomponenten zoals commutator, kogellager, koolborstel, isolatiedocument, schacht, magneet, ventilator, motordekking, enz. leveren. De derde afdeling moet technische ondersteuning en het raadplegen, projectsteun en de kant en klare dienst voor wat motor productie verlenen.

 

Nide bestaat vijf aangesloten bedrijven

China NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

1. Het Mechanische Materiaalco. van Ningbonide, Ltd -- Hoofdkwartier

2. Co. van de Automatiseringstechnologie van Jiangsunide, Ltd – de stator van de Inductiemotor productielijn

3. Intelligent de Automatiseringsco. van Zhejiangnide, Ltd -- Statorlijn, rotorlijn, en motorlopende band

4. Internationaal Co. van Ningbohaishu Nide, Ltd – Motorcomponenten, motor productietechnische ondersteuningen & de kant en klare dienst.

5. S.r.l. Italië van Nideeuropa (in proces)--R&D en Marketing in Europa

 

Ongeveer ons:

NIDE-Sterkte

Werknemer: 260

R&D: 72

Europees R&D-centrum: Turijn, Italië

Omzet in 2019 (totaal): 26 miljoen, 34 miljoen geschat in 2020

Certificaten: ISO 9001: 2015, Ce-goedkeuring

Octrooien: 21 vinden octrooi, 23 in goedkeuringsproces uit

 

 

De Globale Tak van NIDE: India, Vietnam, Thailand, Zuid-Korea, Turkije, de V.S., Italië, Mexico, Zwitserland, Argentinië, Brazilië.

NIDE-de Dienstnetwerk: India, Brazilië, Europa, Mexico.

Met de goede dienst, unieke filosofie, professioneel team en betrouwbare kwaliteit, geleidelijk aan winnen wij het vertrouwen van de klanten wereldwijd. Wij en leveren direct onrechtstreeks onze producten aan meer dan 50 landen zoals Duitsland, U.K, Spanje, Italië, Turkije, Brazilië, Argentinië, Mexico, India, Vietnam, enz. Onder de klanten, zijn veel van hen de wereld-roem bedrijven.

In de internationale markt, is Nide de belangrijke leverancier van motor verwerkende machines van China.

 

 

Toepassingsstatus

China NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Bedrijfsprofiel 3

De Nidewensen moet klanten wereldwijd one-stop dienst aanbieden voor de motor productie. Maak motor, draai aan Nide, zal alles gemakkelijk zijn!
 Nide--Enkel voor gemakkelijk, is onze doelstelling niet alleen motor productie gemakkelijker te maken, maar ook slaat voor het maken van het leven gemakkelijker.

 

 

 

Vijf Aangesloten Bedrijven

het Mechanische Materiaalco. van 1.Ningbo Nide, Ltd www.nide-group.com

China NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Bedrijfsprofiel 4

Gevestigd bij Hi-Tech District in Ningbo-stad, de industriële hub van China, en het nemen van het voordeel van sterk technisch en commercieel team, het Mechanische materiaalco. van Ningbo Nide, concentreert Ltd zich op R&D, marketing&sales, de kwaliteitscontrole en na de dienst van de machines die door zijn aangesloten fabrieken worden geproduceerd (van de Automatiseringstechnologie van Jiangsu Nide Co., Ltd en Mechanisch Co. van Jiangsu Xiandian, Ltd.

 

Behalve machines die binnenshuis bouwen, gecontroleerd met zijn kwaliteit en de dienstsysteem, mechanische verstrekt Nide ook sommige hulpdiemachines van een andere professionele fabrikanten worden gedelocaliseerd voor zijn klanten. Het doel is het klanten extra werk te verminderen en vrij van zorgen van kwaliteitskwestie.

 

Nide heeft bureaus in India, Brazilië, Korea, Turkije, en Argentinië, de goede verkoop en het de dienst netto werk staan ons toe om en tot de dienst toegang te hebben aan klanten over de wereld gemakkelijk en onmiddellijk aan te bieden. De betrouwbaarheid, de verantwoordelijkheid en de snelle reactiehulp Nide om het vertrouwen van de klanten wereldwijd te winnen seccesively, hebben tot dusver Nide producten aan zijn klanten meer dan 40 landen zoals Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, Turkije, India, Brazilië, Vietnam, Mexico, Agentina, de V.S., ect geleverd, zijn vele klanten belangrijk één op zijn gebied.

 

Onze wensen moeten onze klanten van geoptimaliseerd volledig pak van oplossing aan motor productie voorzien.

 

 

Co. van de Automatiseringstechnologie van 2.Jiangsu Nide, Ltd

China NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Bedrijfsprofiel 5

Gevestigd in Suzhou, die het workshopgebied van 9.000 vierkante meters behandelen, met 102 werknemer, Co. van automatisering-Technologie van Jiansu Nide, Ltd hoofdzakelijk vervaardigingstribune langs machine en volledig automatische lijn voor de stator van de inductiemotor, BLDC-motor windende machine, de externe machines van de rotorproductie, rotorlopende band, motorlopende band en andere aangepaste machine of productielijn.

 

De producten worden hoofdzakelijk toegepast voor enige en in drie stadia inductiemotor, de motor van de waterpomp, wasmachinemotor, de motor van de luchtvoorwaarde, ventilatormotor, kompresmotor, elektrische fietsmotor, BLDC-motor, servomotor, elektrische automobielmotor, enz. sommige van onze producten goedgekeurd Ce zijn.

 

Strikt uitvoerend ISO 9001system, met de hoge precisie wordt uitgerust die faciliteit machinaal bewerken, verzekeren wij onze producten om te ontmoeten welke klanten behoeften die eisen.

 

Intelligent de Automatiseringsco. van 3.Zhejiang Nide, Ltd--www.nide-ai.com

China NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Bedrijfsprofiel 6

Intelligent de Automatiseringsco. van Zhejiangnide, Ltd, dat door Ningbo Nide volledig is

Mechanisch Materiaalco., Ltd, die in de industriële hubstad Ningbo zitten, hoofdzakelijk nadruk op

laatst het winden en assemblagetechnologie voor allerlei BLDC-motor, met inbegrip van de steen

machine en volledig automatische volledige lijn. Ondertussen, passen wij ook niet genormaliseerd wat aan

machines om cliëntenbehoeften op motor productiegebied te verzorgen.

 

Het strikte systeem voor kwaliteitscontrole, plus sterk technisch team staat ons toe om betrouwbaar aan te bieden

machines aan onze klanten.

 

De filosofie van de „Dienst, Oprecht Beroep, Snel,“ helpt ons om de klantengunst te winnen.

Nide--Enkel voor gemakkelijk, is poging niet alleen om motor productie gemakkelijker te maken, gemakkelijkere klant,

maar ook staking voor het toekomstige gemakkelijkere leven!

 

Mechanisch Co. van 4.Jiangsu Xiandian, Ltd

China NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Bedrijfsprofiel 7

 

Gevestigd in de toneelvlek van Hengshan Qiao, Changzhou, Jiangsu-provincie, en het behandelen van een gebied van 15000 vierkante meters, Mechanisch Co. van Jiangsu Xiandian, is Ltd gespecialiseerd in van de micro-motor (reeksmachine, gelijkstroom-machine) de machines ankerproductie productie. Wij produceren volledige waaier van de tribune van de ankerproductie over machines en volledig automatische ankerlopende band, zoals schacht dringende machine, isolatiedocument opnemend machine, ankerwikkelingsmachine, wig opnemend machine, commutator smeltende machine, commutator het draaien machine, anker in evenwicht brengende machine, anker testend paneel, stator windende machine, enz.

 

De producten zijn hoofdzakelijk op huishoudapparaten, auto, machtshulpmiddel van toepassing, enz. Op het anker gebied van de productiemachine, is Ons bedrijf één van belangrijke fabrikanten in China, en opeenvolgend toegekende „Hi-Tech Onderneming“ door de overheid.

 

Wij bewegen ons voorwaarts…

 

Internationaal Co. van 5.Ningbo Haishu Nide, Ltd--www.nide-international.com

China NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Bedrijfsprofiel 8

 

Het zitten in de mooie overzeese kuststad--Ningbo die, die het voordeel van geavanceerde de industrieënhub, perfecte leveringsketen en geschikt vervoer nemen, en professioneel team met rijke motor productieervaring, Internationaal Co. van Ningbo Haishu Nide, Ltd nadruk bij het leveren van het verschillende soort motorcomponenten aan onze klanten integreren.

 

De producten omvatten commutator, kogellager, schacht, koolborstel, isolatiedocument, thermische beschermer, magneet, ventilator, motordekking en laminering. Behalve deze producten, verlenen wij ook de dienst die voor de motor technische adviseur, projectsteun en kant en klaar project vervaardigen.

 

Met de decenniaervaring in het motor productiegebied, begrijpen wij diep wat de klant precies eist, een staan de significante motorcomponenten die het netto werk en strikt systeem voor kwaliteitscontrole vervaardigen ons toe om onze klant van goed kwaliteitsproducten aan redelijke prijs te voorzien, is ons doel klanten te helpen om de vermoeiende sourcing spanning te verminderen terwijl het verwerven van de goede kwaliteitsproducten.

 

 

Contacteer ons
Het Mechanische Materiaalco. van Ningbonide, Ltd.
Adres: 14-5, het Centrum van Kemao van het Oosten, Road van No.100 Xiangyun, Hi-tech District, Ningbo 315040, China.
Contactpersoon: Annie
Tel.: 0086-574-87295639
Menigte: 0086-13738869026
Fax: 0086-574-87295637
E-mail: emarketing@nide-group.com; marketing@nide-group.com

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

 

China NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0
Nide heeft de uitvoermachines en componenten aan meer dan 50 landen ongeveer 25 jaar. Wij hebben veel ervaring tijdens deze jaren verworven. Dientengevolge, kunnen wij onze cliënten verstrekken de beste en beschikbare kostenbesparingsproducten.
 
Oct, 2007    Internationaal Co. van Ningbohaishu Nide, Ltd opstelling

Het zitten in de mooie overzeese kuststad--Ningbo die, die het voordeel van geavanceerde de industrieënhub, perfecte leveringsketen en geschikt vervoer nemen, en professioneel team met rijke motor productieervaring, Internationaal Co. van Ningbo Haishu Nide, Ltd nadruk bij het leveren van het verschillende soort motorcomponenten aan onze klanten integreren

 

De producten omvatten commutator, kogellager, schacht, koolborstel, isolatiedocument, thermische beschermer, magneet, ventilator, motordekking en laminering. Behalve deze producten, verlenen wij ook de dienst die voor de motor technische adviseur, projectsteun en kant en klaar project vervaardigen.

 

Met de decenniaervaring in het motor productiegebied, begrijpen wij diep wat de klant precies eist, een staan de significante motorcomponenten die het netto werk en strikt systeem voor kwaliteitscontrole vervaardigen ons toe om onze klant van goed kwaliteitsproducten aan redelijke prijs te voorzien, is ons doel klanten te helpen om de vermoeiende sourcing spanning te verminderen terwijl het verwerven van de goede kwaliteitsproducten.

 

De Nidewensen moet klanten wereldwijd one-stop dienst aanbieden voor de motor productie. Maak motor, draai aan Nide, zal alles gemakkelijk zijn!

Mei, 2010    Het Mechanische Materiaalco. van Ningbonide, Ltd opstelling

Gevestigd bij Hi-Tech District in Ningbo-stad, de industriële hub van China, en het nemen van het voordeel van sterk technisch en commercieel team, het Mechanische materiaalco. van Ningbo Nide, concentreert Ltd zich op R&D, marketing&sales, de kwaliteitscontrole en na de dienst van de machines die door zijn aangesloten fabrieken worden geproduceerd (van de Automatiseringstechnologie van Jiangsu Nide Co., Ltd en Mechanisch Co. van Jiangsu Xiandian, Ltd.

 

Behalve machines die binnenshuis bouwen, gecontroleerd met zijn kwaliteit en de dienstsysteem, mechanische verstrekt Nide ook sommige hulpdiemachines van een andere professionele fabrikanten worden gedelocaliseerd voor zijn klanten. Het doel is het klanten extra werk te verminderen en vrij van zorgen van kwaliteitskwestie.


Nide heeft bureaus in India, Brazilië, Korea, Turkije, en Argentinië, de goede verkoop en het de dienst netto werk staan ons toe om en tot de dienst toegang te hebben aan klanten over de wereld gemakkelijk en onmiddellijk aan te bieden. De betrouwbaarheid, de verantwoordelijkheid en de snelle reactiehulp Nide om het vertrouwen van de klanten wereldwijd te winnen seccesively, hebben tot dusver Nide producten aan zijn klanten meer dan 50 landen zoals Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, Turkije, India, Brazilië, Vietnam, Mexico, Agentina, de V.S., ect geleverd, zijn vele klanten belangrijk één op zijn gebied.

 

Onze wensen moeten onze klanten van geoptimaliseerd volledig pak van oplossing aan motor productie voorzien.

Nov., 2013   Co. van de Automatiseringstechnologie van Jiangsunide, Ltd opstelling
 
 
Gevestigd in Suzhou, die het workshopgebied van 9.000 vierkante meters behandelen, met 102 werknemer, Co. van automatisering-Technologie van Jiansu Nide, Ltd hoofdzakelijk vervaardigingstribune langs machine en volledig automatische lijn voor de stator van de inductiemotor, BLDC-motorrol het winden machine, de externe machines van de rotorproductie, rotorlopende band, motorlopende band en andere aangepaste machine of productielijn.
 

De producten worden hoofdzakelijk toegepast voor enige en in drie stadia inductiemotor, de motor van de waterpomp, wasmachinemotor, de motor van de luchtvoorwaarde, ventilatormotor, kompresmotor, elektrische fietsmotor, BLDC-motor, servomotor, elektrische automobielmotor, enz. sommige van onze producten goedgekeurd Ce zijn.

 

Strikt uitvoerend ISO 9001system, met de hoge precisie wordt uitgerust die faciliteit machinaal bewerken, verzekeren wij onze producten om te ontmoeten welke klanten behoeften die eisen.

April, 2018    Intelligent de Automatiseringsco. van Zhejiangnide, Ltd opstelling


Concentreert Intelligent de Automatiseringsco. zich van Zhejiangnide, Ltd, dat door Ningbo Nide Mechanisch Materiaalco. volledig is, Ltd, die in de industriële hubstad Ningbo zitten, hoofdzakelijk op de recentste het winden en assemblagetechnologie voor allerlei BLDC-motor, met inbegrip van de steen volgens machine en volledig automatische volledige lijn. Ondertussen, passen wij ook sommige niet genormaliseerde machines aan om cliëntenbehoeften op motor productiegebied te verzorgen.

 

Het strikte systeem voor kwaliteitscontrole, plus sterk technisch team staat ons toe om de betrouwbare machines aan onze klanten aan te bieden. De filosofie van de „Dienst, Oprecht Beroep, Snel,“ helpt ons om de klantengunst te winnen.

 

Nide--Enkel voor gemakkelijk, is poging niet alleen om motor productie, klant gemakkelijker, maar ook staking gemakkelijker te maken voor het toekomstige gemakkelijkere leven!

 
 
 

 

NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Nide

Aantal werknemers : 100~500

Jaarlijkse omzet : 10000000-5000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Certificaten China NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Certificaten China NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Certificaten China NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Certificaten